Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Voždovačka prečica...

 

 

 

 

 

Verovatno ste često prolazili iz pravca naselja Medaković prema trošarini i zapitali se zašto na lakat krivini morate da skrenete desno prema Braće Jerković pa posle levo, uzbrdo prema naselju Stepa Stepanovć i Trošarini, putem koji predstavlja mučenje za lamelu i gde se vreme putovanja se meri nekim drugim jedinicama koje nisu minute, umesto da se jednostavno nastavi pravo i nakon kilometra vožnje se bezbolno stigne do Trošarine.

Još su naši preci, starosedeoci u ovom gradu isplanirali trasu Voždovačke prečice, buevara koji vodi od pomenute lakat krivine na kraju ulice Braće Jerković ispod tadašnje kasarne 4 Juli a današnjeg naselja Stepa Stepanović do ulice Vojvode Stepe. Ako pogledate na sajtu Geosrbija, videcete da je ova trasa javna površina i da je potrebno "samo" izgraditi je. Naravno da kilometar bulevarske saobraćajnice sa jednim mostom nije jeftin ali svakako bi trebalo od nečega početi. Od lakat krivine do Bulevara Peke Dapčevića potrebno je izgraditi 200m koji uključuju i most a ostalih 800m se jednostavno radi na zemlji. Ova trasa je 400m kraća od sadašnje klasične preopterećene saobraćajnice.

Voždovačka prečica - bulevar bi u mnogome olakšao kretanje vozilima i bolje povezao trošarinu i voždovačku industrijsku zonu sa autoputem.

 

 

Na sajtu se za ilustracije koriste fotografije sa Google Earth i Google Maps kao i GeoSrbija

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Avio domaći turizam -Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju
-Zvuci sa radija u kolima

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga