Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Saobraćaj - Slavija Deligradskom do Prokopa

Bilo bi veoma korisno aktivirati Deligradsku ulicu za saobraćaj putničkih vozila u smislu povezivanja trga Slavija sa železničkom stanicom Beograd -Centar ili za početak to učiniti mogućim samo za vozila gradskog saobraćaja.

Realna udeljenost od trga Slavija do Beograd centar, ovim putem je duža za oko 250 metara u odnosu na udeljenost Slavije i nekadašnje glavne železničke stanice na dnu Nemanjine ulice.

Potrebno je ojačati postojeći pešački ili napraviti novi most za saobraćaj motornih vozila i to od kraja Deligradske pored Steka do Maleške ili čak možda i kraće odnosno do Gučevske ulice i time spojiti centar grada direktno sa novom železničkom stanicom i dati joj smisao koji treba da ima.

Takođe bi bilo veoma korisno da se iskoristi padina prema hitnoj pomoći i na tom mestu se napravi saobraćajnica koja će saobraćaj sa Slavije ali i iz kliničkog centra odvoditi direktno na petlju hitne pomoći a nakon toga vozila mogu da biraju da li će se kretati prema Novom Beogradu, prema Nišu ili Obrenovcu. Na taj način bismo mnogo brže i jednostavnije rasteretili strogi centar grada od trga Slavija prema autoputu (ka hitnoj pomoći) i železničkoj stanici.
Ukoliko je taj silazak ka hitnoj pomoći zbog konfiguracje terena teško izvesti, alternativni pravac je svakako nakon prelaska novog mosta kretanje Maleškom ulicom prema petlji Hitna pomoć pa dalje po želji.

Tim putem bi se mnogo brže dolazilo od Slavije do Senjaka, Dedinja, Banjice ali i iz tih krajeva do centra grada.

 

 

 

 


Peđa Šuput

Mojpredlog.rs

 

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga