Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Avio domaći turizam - nebo na dohvat ruke

Naš svet je prepun predrasuda i to je ono što nas svakodnevno koči i ne dozvoljava da uživamo kako bismo želeli.

Nešto što nismo nikada praktikovali a ne košta mnogo je upošljavanje lake avijacije u turističke svrhe.
S obzirom da solian broj sprotskih aerodroma i ne mali broj malih aviona u privatnom vlasništvu, mogli bismo da pravimo jednodnevne ili višednevne izlete po Srbiji tako da turisti mogu jedan dan da doručkuju na salašu u banatu, ručaju na Zlatiboru, večeraju u Vranju ili na Vlasini, tu prenoće i sutra, u povratku ručaju na staroj planini i večeraju kući u Beogradu.

Predrasuda je da je ovo nedostižno skupo i da nije praktično a zapravo je upravo suprotno i veoma dostupno. Siguran sam da može da se pokrene novi duh uživanja u domaćem turizmu i sagledavanje srbije slobodom visine i mirisom prirode gde god da se sleti. Svakako u ovo treba ubrojiti i helikopterski turizam.

Mojpredlog.rs

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Avio domaći turizam
-Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga