Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Česme - nedostajući kult vode

Za vreme velikih vrućina i obilja ne baš zdrave flaširane vode, veoma često nam nedostaje besplatno sredstvo za okrepljenje u gradu.

Siguran sam da bi bilo veoma korisno postaviti veliki broj česama na kojima se građani, turisti i slučajni prolaznici mogu okrepiti i dodatno hidrirati. Na taj način bismo eliminisali nošenje vode u nezdravim plastičnim flašicama i stalno opterećivanje tašni i ranaca sa 300-500g težine vode koja se u medjuvremenu ugrejala i ima "bljak" ukus.

Ovo bi trebalo uraditi u saradnji sa fakultetom primenjene umetnosti čiji bi mladi vajari imali rad na zadatu temu gradske česme. Tako bi se ujedno popularizovala kultura i u gradu se pojavili novi prepoznatljivi lend markeri.

Svakako bi bilo veoma jednostavo i korisno kada bi investitori koji zidaju zgrade, postavljali na svoje nove zgrade ili ispred njih javnu česmu. Česme bi osim redovne namene mogle biti i kupalište za vrapce što bi dalo posebnu čar okolini.

Utrošak vode bi bio minimalan, česme bi bile stalno ispravne a slučajni prolaznici i komšiluk bi bili veoma srećni i zahvani na tako malom a lepom gestu. Svakako bi to bila i odlična reklama za te kreativne investitore.

Voda je život - ostalo su prilozi

Mojpredlog.rs

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga