Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Dodatak uredbi o držanju kućnih ljubimaca

Koliko puta ste na ulici ili u parku ugazili u izmet nečijeg kućnog ljubimca? Pretpostavljam da je vlasnik tog kućnog ljubimca nakon toga počeo intenzivnije da štuca zbog Vašeg ili nečijeg drugog pominjanja zbog nevaspitanja, nekulture... ali nikako nije uspeo da poveže zašto mu se to dešava iz dana u dan...

I neupućeni ljudi u ovu priču će shvatiti da se radi o vlasnicima kućnih ljubimaca koji za vreme izvođenja njihovih saputnika ne počiste iza njih ostatke od velike nužde koji postaju male "nagazne mine" ostalim odraslim prolaznicima i deci.

Da se ovo više ne bi dešavalo, predlažem da se u pravila o komunalnom redu osim obaveze da se za ljubimcem počisti izmet uvede i obaveza da vlasnik odnosno onaj ko šeta tog kućnog ljubimca ima obavezu da kod sebe ima najmanje tri ne iskorišćene kese za prikupljanje izmeta kako bi izbegli slučajne zaboravnosti kesa u žurbi i slično. Na ovaj način ćemo sigurno pomoći gradu da bude čistiji i manje klizav a deca će imati lepše travnjake za igru i odrastanje.

Mirko K.

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Avio domaći turizam -Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga