Solarni paneli od 0.30eur/w + pdv ... Strukturcom ... solarni paneli . proizvodnja struje . pv solar panel . fotonaponski paneli . energija . sunce . solarno napajanje . kontroler . invertor napona . oprema . solarni komplet . srbija . uvoznik . distributer . lager, strukturcom, strukturkom, termogenerator, proizvodnja struje toplotom .:.
Republika Srbija

-Nacionalni park Tara


Javna garaža na raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve

 

Osim što stanari zgrada u okolnim ulicama imaju problem gde da parkiraju njihova vozila i stanovnici severoisočnog dela grada imaju problem kako najbeznolnije i najbrže doći do centra ili Novog Beograda.

 

Jedno od kapitalnih rešenja bi bila izgradnja javne garaže na jednom od najprometnijih mesta u gradu, raskrsnici Bulevara Despota Stefana i Cvijićeve ulice. Na mestu na kojem se nekada davno nalazila Američka ambasada a sada se nalaz garaža-radionica GSP-a i MUP-a moguće je uz pomoć raznih tehničkih rešenja parkirati i 300-400 automobila uz uslov da se iz tog prostora izmesti servis GSP-a dok bi MUP dobio veći kapacitet parkiranja vozila na manjem prostoru.

Na ovaj način bismo na ovoj tački zaustavili određeni deo saobraćaja iz severoistočnog dela Beograda i Banata tako što bi vozači parkirali vozila u garažu i nastavili putovanje autobusima i trolejbusima GSP-a koji mnogo brže prolaze gradom od putničkih vozila. Time bi se smanjio pritisak na sam centar, Brankov most, Kneza Miloša, Cvijićevu prema Zvezdari i ostale usputne ulice.

Pun uspeh toga bi bio kada bi se napravilo novo pravilo za GSP koje možete pogledati klikom OVDE.

Pedja Šuput

Beograd

Kultura i turizam

-Gondola Avala - Vinča
-Avio domaći turizam -Interaktivni spomenik Dušku Trifunoviću
-Autoput Prepaid-kultura
-Srpska groblja u rasejanju

Kontakt

- slanje predloga
- kontaktiraj autora predloga